Impressie
Aardbei | Roos | Maniquette | Cacao

Aardbeien en rozen geven me een warm beeld van de zomer. De aardbeien die we gebruiken komen van Dick Garritsen. Hij is een ondernemer in hart en nieren en kan mij alles aansmeren. Gelukkig heeft hij wel oog voor kwaliteit. Zijn aardbeien blijven mijn favoriet; altijd mooi rijp en vol van smaak. In de afgelopen jaren is Dick volop bezig zijn bedrijf De Kruisbrink over te dragen aan zijn dochter. Dit heeft voor hen deuren geopend om te kijken naar het telen van nieuwe gewassen. Zo gebruiken we ook vaak aardperen van Dick en gaat hij nu experimenteren met diverse bonen, pompoenen en pastinaken.

“Zodra we een product nodig hebben die we niet in onze regio kunnen vinden, blijven we zoeken naar een leverancier die qua normen en waarden zoveel mogelijk aansluit bij die van ons”

De chocolade die we gebruiken in dit gerecht komen van Original Beans. Zodra we een product nodig hebben die we niet in onze regio kunnen vinden, blijven we zoeken naar een leverancier die qua normen en waarden zoveel mogelijk aansluit bij die van ons. Original Beans is hier een goed voorbeeld van. Hun werkwijze en daadkracht fascineert me. Ze geven chocolade weer ziel en kiezen voor een zeer hoge kwaliteit. Dat proef je niet alleen in hun chocolade, maar zie je ook terug in hun bedrijfsvoering.